Inför balen och studenten

Här får du information om balen och studenten.

Balen 2017

Balen för årskurs 3 är lördagen den 3 juni i Sapa Arena. Första balparet kommer i bil ca klockan 15.00 och sista balparet omkring kl. 18.00. Det är ca. 125 balpar som kommer att gå på röda mattan. Kom gärna och titta på när de anländer. Har du möjlighet så ta en promenad eller cykeltur dit, då det lätt blir bilköer. Välkommen till studentbalen 2017!

Studenten 2017

Årskurs 3 tar studenten fredagen den 16 juni 2017. Eleverna springer ut klockan 13.30 via  huvudentrén. Studentkampen avgjordes den 13 juni och den vanns av EK14B. Denna klass springer ut först från skolan på studentdagen. Klasserna som är på plats 2-6 är placeringen från studentkampen och resterande klasser har lottats av Skolledningen och studentgruppen. Du hittar utspringningsordningen här!PDF
Plats för uppvaktningen är i huvudsak området framför huvudentrén. Skiss över var klassernas uppvaktning ska ske hittar du härPDF. Det kommer att finnas skyltar för respektive klass. För att allt ska ska flyta så bra som möjligt vill vi att detta följs och att avspärrningar respekteras.

Klockan 14.15 sker avmarsch till torget och marschvägen är Bättringsvägen – Norra Esplanaden – Storgatan – Torget. Inga fordon får användas i tåget.

Kortegefordon kan som vanligt användas efter samlingen vid torget. Se föreskrifter från Transportstyrelsen om studentflak och karnevalstågPDF och föreskrifter från Polisen om studentflak.PDF

Parkering

Parkering kan ske på parkeringsplatsen väster om Norrvägen och på Folkets Parks parkering.

Välkommen till studentavslutningen 2017!

Henrik Wågesson

Gymnasiechef