Dela
Kontakt

Välkommen till Vetlanda kommun, Njudungsgymnasiet

Mattias Johansson

"Mycket att välja på - det tycker jag är bra!"

Jag tycker det är bra att man får möjlighet att lära sig många saker, både praktiska och teoretiska. Att det finns en stor frihet med vilka kurser som jag kan välja. /Melker, elev på teknikprogrammet.

Ett gäng som spelar fotboll.

Utveckla din idrottsliga förmåga på skoltid

På idrottsgymnasiet i Vetlanda kan du kombinera studier och högklassig träning. Utbildningen ger dig breda kunskaper och möjligheter till olika vägval inom idrotten, allt från att vara ledare till att spela på internationell nivå.

Kimm Wilhelmsson

"Vi jobbar praktiskt, både i skolan och ute på praktiken"

Det bästa är att man får jobba praktiskt och att vi också får lära oss teorin bakom. Och efter mina tre år på gymnasiet kan jag välja om jag vill jobba eller studera vidare. /Thea Holmgren, elev på Vård- och omsorgsprogrammet

Anton Handberg

"Det är härligt att jobba med ungdomar som är sugna på att utvecklas"

Jag tycker att det är härligt att jobba med ungdomar som är sugna på att utvecklas som personer och har mål med sin egen utveckling och är öppna för lärande. /Hanna Alehagen, lärare på Barn- och fritidsprogrammet.

Appen Edlevo och Haldor

Vårdnadshavare kan få en inblick i elevens skolarbete via appen Haldor. Edlevo används för frånvaro­anmälan, ledighets­ansökan, studie­planer och betyg. Läs mer om Edlevo och Haldor på kommunens hemsida. Länk till annan webbplats.

Myndiga elever når Edlevo via elevportalen Länk till annan webbplats..

Har du frågor gällande antagningen? Mellan 1-3 juli ring 0383-975 60, Kajsa Roslund SYV. Skolan är därefter stängd och öppnar igen 31 juli. Då ringer du 0383-975 59, Ewa Andreasson, antagningssekreterare. Läs mer om inför skolstarten för dig som börjar årskurs 1.

Skolstarten i höst: Åk 1 (inkl. IMYRK åk 1, AGN åk 1 samt alla AGI) börjar 19 augusti kl. 8.30 med upprop utanför skolan. Åk 2 och 3 börjar 20 augusti kl. 8.30. IM åk 1 börjar 20 augusti kl. 9 och övriga IM börjar 21 augusti kl. 8.30.

 

Inget är så bra att det inte kan bli bättre. Vad tycker du? Vad bör vi utveckla? Har du några klagomål? Skriv! Tyck till! Din röst hjälper oss att utveckla Njudungsgymnasiet.

Läs mer om Synpunkt Vetlanda Länk till annan webbplats.