Lyssna
Dela
Kontakt

Välkommen till Vetlanda kommun, Njudungsgymnasiet

Mattias Johansson

"Alla program samlade under ett tak."

Det bästa med att vara lärare på Njudungsgymnasiet är mötet med eleverna. Vi har ett stort utbud av kurser och program i skolan, där alla finns samlade under ett tak. Jag får möjlighet att undervisa elever med olika intressen i olika program. Det tycker jag är fantastiskt! Dessutom har vi en öppen och trevlig stämning. Vi hälsar på varandra och man lär känna väldigt många. En bra arbetsplats helt enkelt! //Mattias Johansson, förstelärare

Kimm Wilhelmsson

"Jag känner mig säker fastän jag jobbar med farliga saker."

Mina lärare låter mig utvecklas och lära mig av mina misstag. Men de är väldigt noga med att jag kan teorin. Utbildningen ger mig en grund för att plugga vidare på yrkeshögskola. Jag ska bli eltekniker! //Kimm Wilhelmsson, elev på el- och energiprogrammet

Anton Handberg

"Mycket att välja på!"

På Njudungsgymnasiet kunde jag välja bland många inriktningar. Att gå till skolan är alltid roligt och lärarna är jättebra. //Anton Handberg, gymnasiesärskola med inriktning handel.

Vklass

Vklass är en lärplattform där elever, vårdnadshavare och personal kan ta del av information och kommunicera med varandra. Vklass finns också att ladda ner som app.

Studenten sker i omgångar med olika utspringstider. Endast två anhöriga per student ges möjlighet att möta upp sin ungdom. För övriga hänvisas till den live-sändninglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster som kommer att ske. Läs mer i länken ovan.

Inget är så bra att det inte kan bli bättre. Vad tycker du? Vad bör vi utveckla? Har du några klagomål? Skriv! Tyck till! Din röst hjälper oss att utveckla verksamheten.